aug 17

‘Provincie moet investeren in Zutphen en regio’ | Driesteden BUSINESS

Voor wie het gemist heeft: onze voorzitter Robbert Veenendaal stond onlangs in de Zutphen-special van Driesteden Business.

Bron: ‘Provincie moet investeren in Zutphen en regio’ | Driesteden BUSINESS

Het bericht ‘Provincie moet investeren in Zutphen en regio’ | Driesteden BUSINESS verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

aug 03

Politie zoekt getuigen na inbraak bij Dienst Vervoer & Ondersteuning | politie.nl

De politie zoekt getuigen van de inbraak bij justitie op De Revelhorst. Bij deze inbraak zijn 25 wapens en 450 patronen gestolen. Lees de oproep hier: Politie zoekt getuigen na inbraak bij Dienst Vervoer & Ondersteuning | politie.nl

Het bericht Politie zoekt getuigen na inbraak bij Dienst Vervoer & Ondersteuning | politie.nl verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

aug 03

Wapenroof op De Revelhorst

Bij de inbraak bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning aan de Verlengde Ooyerhoekseweg op de Revelhorst maandagnacht zijn 25 dienstwapens van het type Walther P99Q-NL met 450 patronen (9mm) gestolen.

Lees het hele artikel op De Stentor: https://www.destentor.nl/zutphen/25-dienstpistolen-en-450-kogels-buit-gemaakt-bij-opzienbarende-wapenroof-in-zutphen~ac9f1899/

Er loopt een groot onderzoek? Heb je iets gezien neem dan contact op met de politie.

Het bericht Wapenroof op De Revelhorst verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

jul 23

Innovatieontbijt op 29 augustus

Het volgende innovatieontbijt is op 29 augustus in het Cleantech Center. Sjef Cobben, professor Power Quality aan de Technische Universiteit  Eindhoven spreekt over duurzame energie. Centraal staat hoe we zelf de vraag kunnen regelen in plaats van het aanbod. Het innovatieontbijt is op woensdag 29 augustus van 07:30 tot 09:00 uur in het Pakhuis Noorderhaven in Zutphen. De kosten zijn 15 euro.

Het bericht Innovatieontbijt op 29 augustus verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

jul 16

TLN levert input voor verkiezingsprogramma’s Provinciale Staten

Provinciebesturen moeten zich de komende jaren inzetten voor een optimale bereikbaarheid, duurzame mobiliteit, voldoende ruimte voor logistieke bedrijvigheid en een goed werkende regionale arbeidsmarkt. Gelderland ook. Lees daarom hier het bericht van TLN: https://www.tln.nl/actueel/nieuws/Paginas/TLN-levert-input-voor-verkiezingsprogrammas-Provinciale-Staten.aspx

Download hier het rapport Duurzaam op weg van TLN.

 

Het bericht TLN levert input voor verkiezingsprogramma’s Provinciale Staten verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.