okt 16

2017-10, 25 oktober: Agrifoodontbijt

Remco van Ek, mede-grondlegger van het “achteroeverconcept” waarin circulaire landbouw en de combinaties van functies centraal staan, presenteert het innovatieontbijt op 25 oktober. Als medewerker van Witteveen+Bos probeert Remco het concept nu te vertalen naar onze regio.

Het innovatieontbijt is van 07:30 tot 09:00 uur in het Pakhuis Noorderhaven in Zutphen. De kosten voor het ontbijt bedragen € 10,00 voor communityleden en € 15,00 voor niet-communityleden (direct aan de bar te betalen).

Het bericht 2017-10, 25 oktober: Agrifoodontbijt verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

okt 08

2017-10, 10 oktober: Dag van de Duurzaamheid in Deventer

Rob Korten van de groene kolenboercoöperatie in Deventer nodigt ondernemers en energiecoöperaties uit Zutphen uit om naar een informatiemarkt te komen op de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober) in Deventer. Daar kunnen vakgenoten de mogelijkheden ontdekken van energiebesparing en duurzaam stoken, tijdens de masterclasses en demonstraties op VORST’17. http://degroenekolenboer.nl/degroenekolenboer.nl/regionaal-event-op-dag-duurzaamheid/#.Wc8w40yiGV4

Het bericht 2017-10, 10 oktober: Dag van de Duurzaamheid in Deventer verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

okt 01

Masterplan De Mars

Bekijk hier de flyer over het masterplan De Mars:

https://raad.zutphen.nl/data/raadsstuk-raad/forumspecial-masterplan-de-mars/GZ170012-01%20Businessplan%20De%20Mars_OL.pdf

Het bericht Masterplan De Mars verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

sep 29

Gemeente Zutphen zet in op minder regels voor ondernemers | Zutphen | destentor.nl

De gemeente Zutphen zet in op een vermindering van het aantal regels voor ondernemers om een aantrekkelijker ondernemersklimaat te creëren op de Mars. Op dat bedrijventerrein ontstond de afgelopen jaren veel leegstand doordat verschillende grote bedrijven vertrokken of failliet gingen.

Bron: Gemeente Zutphen zet in op minder regels voor ondernemers | Zutphen | destentor.nl

Het bericht Gemeente Zutphen zet in op minder regels voor ondernemers | Zutphen | destentor.nl verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

sep 18

Alfa: 1.140 euro voor voedselbank Zutphen

Samen met meer dan 20 ondernemers heeft Alfa Accountants & Adviseurs in Zutphen €1.140,- opgehaald voor de voedselbank Zutphen. Dat heeft een waarde van 32 dozen met levensmiddelen voor alleenstaanden. Verder hebben de mountainbikers een mooie Mountainbike-Clinic en tocht beleefd op de Posbank. Dit was één van de evenementen van Alfa Accountants en Adviseurs in het kader van hun 75 jarig bestaan.

Het bericht Alfa: 1.140 euro voor voedselbank Zutphen verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

Oudere berichten «