Velpa en Inapa | Papier Union slaan de handen ineen

Velpa, onderdeel van 3PLogistics, vertegenwoordigt sinds juni het Duitse Inapa I Papier Union in Nederland. De samenwerking resulteert in een van de grootste toeleveranciers voor de grafische- en office-markt met eveneens het grootste totaalaanbod.

Sterk partnerschap

Na uitgebreide voorbereidingen is ‘Het grootste nieuws voor grafisch Nederland’ naar buiten gebracht en het blijkt direct al een perfecte match. Martin Tewes, directeur van Inapa I Papier Union: “Wij waren al actief in Nederland maar we kunnen, dankzij ons uitgebreide assortiment, onze ambitie om in Nederland te groeien nu nog meer gestalte geven.”

Velpa deelt de groei-ambitie en Johannes van Raalte, directeur van Velpa, vult aan:  “Door deze samenwerking gaan wij via 1 kanaal het breedste scala aan papier, enveloppen, verpakkingen, signing en supplies aanbieden. Dit alles met onze uitzonderlijke persoonlijke benadering, dat blijft als vanzelfsprekend hoog in Velpa’s vaandel staan.”

Er is weer keuze

Beide partijen bieden gezamenlijk het meest complete en diepe assortiment aan.

Dat alles in combinatie met bestaande flexibele en geoutilleerde logistieke mogelijkheden heeft de gehele branche – naar eigen zeggen – eindelijk weer keuze. Het grootste deel van het assortiment is standaard op voorraad en wordt binnen 24 uur geleverd.

De praktijk

Vanuit Zutphen wordt door Velpa, met een team van vertrouwde adviseurs, het totale assortiment (Velpa en Inapa|Papier Union) aangeboden. Klantcontacten en het relatiebeheer verlopen via Velpa. Daarbij kan ook een beroep gedaan worden op het expertise-centrum van Inapa|Papier Union.

Het bericht Velpa en Inapa | Papier Union slaan de handen ineen verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

Uitnodiging jaarfeest

In september is het weer tijd voor ons jaarfeest! De feestcommissie heeft een verrassend programma op Zutphense bodem samengesteld. De leden hebben woensdag 31 juli de uitnodiging per mail ontvangen. Aanmelden voor het feest kan tot 31 augustus. Controleer je mail en meld je tijdig aan!

Het bericht Uitnodiging jaarfeest verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

20 september: De Slag om Zutphen

Kiwanis houdt op 20 september ‘De Slag om Zutphen’. Tijdens deze golfmiddag zullen weer mooie uitdagingen geslecht moet worden, met onder meer waterhindernissen zoals de Berkel en de Grote Gracht. De opbrengst van de middag (na aftrek van de kosten) is bestemd voor de weekendschool in Zutphen.

De kosten voor deze middag zijn 400 euro per flight (4 personen). Hiervoor mogen de deelnemers negen holes golfen en daarna wachten een borrel en een diner.

De start is rond 13.30 uur voor het voormalige KNVB-gebouw Noordveen (parkeren in de Brandts Buijsstraat). Ontvangst in de kantine van TTCZ vanaf 13.00 uur.

Meer informatie en aanmelden:

  • Jan Duits 06-53223914 – mailadres: jan@taduits.nl
  • Ton Keijmel 06-55194540 – mailadres: info@tkarchitect.nl

Het bericht 20 september: De Slag om Zutphen verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

27 september: 4PM over duurzame kernenergie

Duurzame kernenergie is het onderwerp van de volgende “4PM” in het Cleantech Center. Deze is op 27 september.

Thorium dient zich aan als alternatief voor uranium als brandstof in kerncentrales. Het is veiliger, zorgt voor minder radioactief afval en van CO2-uitstoot is net als bij uranium geen sprake. Nederland loopt voorop met het onderzoek. Gaat het element in de nabije toekomst een rol spelen in onze energievoorziening? Jan Leen Kloosterman (hoogleraar kernreactorfysica aan de TU Delft) gaat tijdens zijn lezing op vrijdag 27 september 2019 in op de principes van kernsplijting als energiebron.

Het bericht 27 september: 4PM over duurzame kernenergie verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.

Verslag algemene vergadering op 11 juni

Het verslag van de gecombineerde algemene vergadering van Parkmanagement Zutphen en Bedrijvenkring Zutphen (op 11 juni 2019 in de Burgerzaal) staat online op de website van Parkmanagement Zutphen. Daarin vind je ook de link naar de presentatie over cybercriminaliteit:

Het bericht Verslag algemene vergadering op 11 juni verscheen eerst op Bedrijvenkring Zutphen.