Lid worden

De Mars, De Revelhorst en De Stoven: automatisch lid

Met de invoering van het Ondernemersfonds voor de bedrijventerreinen De Mars, De Revelhorst en De Stoven per 1 januari 2015 worden de bedrijven op deze terreinen automatisch lid van Parkmanagement Zutphen. Zij kunnen direct van alle voordelen profiteren.

Als lid krijgt u:

  • Mogelijkheid tot deelname collectieve inkoop (o.a. energie, afval en verzekeringen)
  • Werk in bewaking, mogelijkheid tot deelname aan collectieve beveiliging
  • Belangenbehartiging, één aanspreekpunt naar de gemeente
  • Themabijeenkomsten en ledenvergadering
  • Bewaking van de kwaliteit van de bedrijventerreinen
  • Keurmerk Veilig Ondernemen op de bedrijventerreinen

Zorg dat u altijd op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen en schrijft u zich in op deze website voor de nieuwsbrief.

Andere bedrijven(terreinen)

Ook bedrijven op bijv. de Lage Weide zijn van harte welkom om lid te worden van Parkmanagement Zutphen en van de voordelen te profiteren!  Uw lidmaatschapskosten per jaar:

  • Tot en met 5 medewerkers € 250,-
  • 6 tot en met 15 medewerkers € 325,-
  • 16 of meer medewerkers € 400,-

Meldt u zich aan als lid van de vereniging Parkmanagement Zutphen door het inschrijfformulier in te vullen. U kunt het ingevulde formulier per post of per mail sturen naar:

Vereniging Parkmanagement Zutphen
T.a.v. Jos Addink
P/a Zutphens Persbureau
Bettinkhorst 9
7207 BP Zutphen
info@parkmanagementzutphen.nl

“Alleen al met de korting op mijn verzekering haal ik het lidmaatschap eruit”

Lidmaatschap van Parkmanagement levert voordelen op. Wie hier goed gebruik van maakt, heeft snel zijn lidmaatschap terugverdiend. En meer dan dat. De Blokhutwinkel op de Revelhorst werd daarom lid. De Blokhutwinkel bestaat vijftien jaar en vier jaar geleden verhuisde het bedrijf naar de Revelhorst. Omdat het bedrijf, dat gespecialiseerd is in blokhutten, hard groeide, zijn …

“Gezamenlijk kun je meer bereiken dan alleen”

De camerabeveiliging, bijdragen aan het collectief, contact hebben met andere ondernemers en besparen. Dat zijn voor Wouter Dolphijn van Praxis belangrijke redenen om lid te zijn van Parkmanagement Zutphen. Wouter Dolphijn is van het samen doen, zoals hij het zelf omschrijft. Hij werkt graag samen met anderen, zoals met collega-franchisenemers van Praxis. Ze hebben onder …