Terug naar Organisatie

Parkmanagement

De kwaliteit van de bedrijventerreinen willen we graag op een hoger peil brengen én houden. Daarvoor krijgen we de steun van Bedrijvenkring Zutphen en gemeente Zutphen. Wij combineren de belangen van ondernemers en gemeente en stimuleren duurzame ontwikkelingen. Samenwerking tussen ondernemers en gemeente Zutphen is daarbij het sleutelwoord. Parkmanagement Zutphen is een initiatief van de gemeente Zutphen en het programmabureau De Mars en is per 1 januari 2012 overgedragen aan de ondernemers.

Onze doelstelling is om voor Zutphense ondernemers en de gemeente een aantal functies te vervullen en services en diensten te verlenen, zoals collectieve beveiliging, gezamenlijke inkoop energie, bewegwijzering, afvalverwijdering en gladheidsbestrijding. Dit doen we om van Zutphense bedrijventerreinen betere plekken te maken om te ondernemen, te werken of bij in de buurt te wonen.

Meer weten of kennismaken?

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen via deze website of meldt u aan voor de gratis nieuwsbrief. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. Uw parkmanager Jos Addink is u graag van dienst om de voordelen uit te leggen en vragen en/of opmerkingen te beantwoorden. Mail naar: info@parkmanagementzutphen.nl.