Terug naar Lid worden

“Gezamenlijk kun je meer bereiken dan alleen”

De camerabeveiliging, bijdragen aan het collectief, contact hebben met andere ondernemers en besparen. Dat zijn voor Wouter Dolphijn van Praxis belangrijke redenen om lid te zijn van Parkmanagement Zutphen.

Wouter Dolphijn is van het samen doen, zoals hij het zelf omschrijft. Hij werkt graag samen met anderen, zoals met collega-franchisenemers van Praxis. Ze hebben onder andere net een nieuw concept aan hun assortiment toegevoegd: vier meter met producten die het leven makkelijker maken, zoals extra steunen, grijpers, speciaal bestek, een postopvangzak, stoeltjes voor in de badkamer en elektrische bediening voor bijvoorbeeld verlichting. Hoewel deze speciale producten niet alleen bedoeld zij voor ouderen, hopen de gezamenlijke franchisenemers hier wel met name deze groeiende doelgroep mee van dienst te zijn.

Samen kunnen deze franchisenemers collectieve inkoopvoordelen genieten. Toch is Wouter Dolphijn ook een enthousiast lid van Parkmanagement Zutphen geworden. “Ik vond het belangrijk dat het cameraproject door ging, daarom ben ik lid geworden van Parkmanagement”, vertelt hij. Daarnaast levert het lidmaatschap hem andere voordelen op. “Via Parkmanagement bespaar ik zo’n 600 euro op jaarbasis op mijn verzekeringen, daar heb ik mijn lidmaatschap al mee terugverdiend”, rekent hij voor. “Ik denk dat het lidmaatschap andere bedrijven, zeker als ze nog niet verenigd zijn, veel voordelen kan opleveren. Ik hoop dan ook dat het aantal leden groeit, want gezamenlijk kun je meer bereiken dan alleen.”