Terug naar Lid worden

“Alleen al met de korting op mijn verzekering haal ik het lidmaatschap eruit”

Lidmaatschap van Parkmanagement levert voordelen op. Wie hier goed gebruik van maakt, heeft snel zijn lidmaatschap terugverdiend. En meer dan dat. De Blokhutwinkel op de Revelhorst werd daarom lid.

De Blokhutwinkel bestaat vijftien jaar en vier jaar geleden verhuisde het bedrijf naar de Revelhorst. Omdat het bedrijf, dat gespecialiseerd is in blokhutten, hard groeide, zijn zowel de montage als het transport uitbesteed en richt Mark Wuestman zich met zijn vier medewerkers volledig op de verkoop. In de showroom staan diverse blokhutten en zwembaden opgesteld om zo een idee te geven van de mogelijkheden. Maatwerk is mogelijk en vaak zijn er ook acties met kant-en-klare blokhutten. Ze komen over het algemeen uit de Baltische staten en een deel wordt in Nederland gemaakt.

Verzekeringen, energie, beveiliging

Mark Wuestman werd al snel lid van Parkmanagement Zutphen toen hij van het bestaan hoorde. En niet alleen omdat hij het belangrijk vindt om onderdeel van het collectief uit te maken. “Het gaat me ook om het gemak en het voordeel.” Inmiddels krijgt hij als lid van Parkmanagement korting op zijn verzekeringen, op de inkoop van energie en profiteert hij van de inmiddels operationele camerabewaking van het bedrijventerrein. “Hoeveel ik precies bespaar weet ik niet, maar alleen al met de verzekeringen heb ik mijn lidmaatschap terugverdiend.”